Oldenkotseweg 8, 7157 BV Rekken | Tel: +31 (0)545 43 1400 | E-mail: info@denborg.nl
Deutsch
 
   
 

Onze Faciliteiten

Winkel
De camping heeft een supermarkt met  een redelijk assortiment, waar elke dag vers gebakken broodjes te krijgen zijn.  Naast de normale 'droge' kruidenierswaren kan men er ook verse levensmiddelen kopen en een aantal artikelen die direct verband houden met kamperen.

Natuurlijk verkopen we ook allerlei frisdranken, bier en wijn zo nodig uit de koeling.
Hier kunt u ook terecht voor wat literatuur en natuurlijk uw krant.

 


Snackbar
Voor de lekkere trek of een eenvoudige maaltijd moet u in onze Snackbar
zijn. Hier kunt u friet, snacks, broodjes en ijs bestellen.
Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten, wij proberen u de best mogelijke kwaliteit te bieden.

Kantine
Voor allerlei activiteiten, een drankje een hapje of een eenvoudig maal ben je in de kantine (met een overdekt terras) van harte welkom. Er zijn vaste activiteiten zoals regelmatige bingo, disco, darten, dansavonden, kaartavonden en een playbackshow, maar er zijn nog veel meer activiteiten. Er staan tevens een tweetal biljarts opgesteld.

Sanitaire voorzieningen
Het toiletgebouw  op onze camping is ruim en comfortabel en aangepast aan de wensen van deze tijd. Er is een aparte afdeling voor zowel dames als heren, met voor elk meerdere douches, wastafels en toiletten. Aan de buitenzijde zijn  wasbakken, een tappunt voor zowel warm als koud water en een spoelbak voor het chemisch toilet. Deze voorzieningen staan garant voor comfortabel verblijf op de camping. Er is een aparte ruimte ingericht als babyroom. Er is een aangepaste douchegelegenheid voor minder-validen. Klik  hier voor een kijkje in het gebouw.

Wasserette
Dicht bij de entree van de camping is een wasserette.